Behandelingen

Van een traditionele Thaise massage tot aan een pedicure, elke behandeling wordt uiterst zorgvuldig en met de nodige aandacht en zorgzaamheid uitgevoerd. Welke behandeling u ook ondergaat, ons doel is, dat u uiteindelijk met een voldaan gevoel, onze salon weer verlaat. Er is een keuze uit de onderstaande behandelingen.

Traditionele Thaise Massage

Droge massage volgens de eeuwenoude traditionele technieken. Voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de doorbloeding.

Aroma Massage

Dit is een massage, waarbij gebruik wordt gemaakt van aromatische oliën. Deze oliën zorgen voor nog meer ontspanning en herstel van de energiebalans.

Herbal Compress Massage

Dit is een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van een kruidenbuidel. De kruiden stimuleren de energiestroom en verlichten pijn.

Voetreflex Therapie

Bij deze behandeling worden de reflexpunten op de voeten gestimuleerd en heeft een rustgevende, therapeutische werking op het gehele lichaam.

Hoofd en Schouder Massage

Deze verkwikkende behandeling concentreert zich op de spanningspunten bij uitstek van de hoofd, nek en schouders.

Body Scrub

Behandeling om de dode huidcellen te verwijderen om nieuwe cellen te activeren. Stimuleert de doorbloeding en circulatie van de huid.

Gezichtsbehandeling

Deze behandeling bestaat uit een gezichtsscrub, gevolgd door een ontspanningsmassage, waarbij het gezicht gemasseerd wordt met authentieke huidverzorgingsproducten.

Manicure en Pedicure

Tijdens de behandeling verzorgen wij de nagels en de huid. Zo krijgen uw handen en voeten een mooie verzorgde uitstraling.

© 2022 Imela Wellness - Alle prijzen onder voorbehoud en inclusief BTW.